ads1

مقادير البقلاوة بالقشطة
1 باكيت عجينة الكلاج
2 كوب حليب
1/2 كوب نشا
1 ملعقة صغيرة فانيليا سائلة
2 كوب سمن مذاب
للتقديم شيرة ، قطر ، شربات
طريقة تحضير بقلاوة بالقشطة
اولا القشطة
1- نضع الحليب فى اناءواضيف له النشا وملعقه فانيليا ونقلبها شوية شوية
2- نضع الخليط على نار هادية لعمل المهلبية او القشطة
3- اخذ حوالى 3 ورقات من باكيت عجينة الكلاج واكررها حتى اخد نص الباكيت
4- نضع على طبقة الكلاج الاولى كمية المهلبية كلها
5- نضع باقى باكيت الكلاج
6- نقطع الكلاج فى الصينية
7- نضع 2 كوب السمن المذاب
8- نضعها فالفرن على درجة حرارة 190 درجة مئوية
9- بعد ان نخرجها من الفرن نضع عليها الشيرة
وزعى اى نوع من المكسرات لتزينها وقدميها بالف هنا وشفا
من هنا فيديو طريقة عمل بقلاوة بالقشطة
او من الرابط التالى
http://Dulink.us/16213
تابعى دائما كل جديد فى عالم الحلويات فى قسم مطبخ 3 بنات على بيوتى سنتر 3 بنات
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق